Massasjeterapeut med 18 års erfaring

Hva klientene sier

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Massasje Oslo sentrum
Average rating:  
 7 reviews
 by Christine
Intuitiv massasje

Fikk anbefalt Edvard av en tidligere kollega. Han er profesjonell, behagelig i sitt nærvær. Han har hjulpet meg til å forstå kroppen bedre, og virkningen var stor allerede etter 1. behandling. Anbefaler Edvard på det sterkeste hvis du sliter med stram muskulatur, smerter, pust, eller dårlig blodsirkulasjon.

 by Kathrine

Kan anbefales på det sterkeste! Behagelig og virkningsfull behandling!

 by Berit

Fant Edvard via internett, det er jeg glad for. Han har fått løst opp i stram og stiv muskulatur. Finner raskt fram til de ømmeste punkter og gir en effektiv og virkningsfull behandling. Edvard har et behagelig nærvær og en god energi. Behandling her kan jeg varmt anbefale videre.

 by Sabine Jeannot

To be ''Zen'' and feel stressless i loved every hour i spent with your professional Hand !!! Your custom made massage and acupressur was everytime more helpfull.

See you very soon.

From a french woman very thanksfull.

Sabine.

 by Einar Venold

Kom over Edvards aktivitet for 2 år siden ved en ren tilfeldighet. Har gått regelmessig til behandling siden da og storfornøyd med resultatet av massasjen....belastet og øm muskulatur har stort sett gradvis blitt mye bedre.

 by Margaretha
Redaktør

Veldig bra og helt nødvendig for å vedlikeholde skuldrer, armer og rygg i en travel hverdag der PC-bruk og jobb krever sitt av kroppen. En god investering i egen helse. Ordnede forhold og hyggelige folk gjør det til en flott opplevelse!

 by Elin
Svært bra!

En av de flinkeste terapeutene jeg har vært borti! Ser klientens behov, er imøtekommende, blid og hyggelig! Ble godt motatt og fikk en ordentlig behandling! Dette var supert! Anbefales på det sterkeste!