Massasjeterapi

Massasjeterapi er teknikker som kommer i tillegg til, eller som en videreutvikling av massasje. Teknikkene er ofte hentet fra andre retninger, og er til stor hjelp i mange tilfeller.

 

Muskuleringsspesifikk massasje med muskeltøyninger.

Dersom du har en kort muskel kan det være nyttig å behandle denne spesifikt og deretter tøye den for å gjøre den lengre.

 

Strain and Counterstrain

Denne teknikker er helt glimrende og jeg benytter meg av den ofte. Det er en myk metode som har som formål å få spente muskler som hindrer et ledds normale bevegelighet til slappe av. Via spesielle ømme punkter lokaliseres spente muskler. Musklene legges i en avslappet posisjon slik at de slipper taket uten å benytte seg av massasje.

 

Revolving

Revolving er en dyptgående massasjemetode som påvirker den dype muskulaturen, muskelhinnene og pusten. Revolving kan beskrives som en langsom strekking av muskulaturen og bindevevet. Metoden har til hensikt å korrigere muskulær ubalanse, dette bidrar blant annet til å frigjøre respirasjonen. De strukturer man berører er bindevevshinner, dype muskelgrupper og mellomgulvet. Håndgrepene er myke men bestemte.